Ανδρικα-ρολογια-Homme-2018_fuzzy.gr.jpg

Ποικιλία και στα ρολόγια; ναι!

Όλοι γνωρίζουμε ότι η ποικιλία είναι απαραίτητη στη ζωή μας. Ειδικά στην εμφάνιση και στο στυλ μας είναι διασκεδαστικό να πειραματιζόμαστε και να παίζουμε με χρώματα, υφές και αξεσουάρ. Τα ρολόγια, ένα αξεσουάρ-κόσμημα, μπορούν να παίξουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία. Για τον λόγο αυτό το fuzzy.gr σου προτείνει κάποια ρολόγια από την ολοκαίνουργια χειμερινή συλλογή Homme του 2018! Η συλλογή αυτή περιέχει πανέμορφα, οικονομικά ανδρικά ρολόγια για αυτούς που θέλουν να εμπλουτίσουν τις στυλιστικές επιλογές τους όσον αφορά τη συλλογή ρολογιών τους. Η συχνή ανανέωση των σχεδίων τους συμβάλλει ώστε η συλλογή να παραμένει μοντέρνα και σύμφωνη με τις τάσεις της μόδας, όπως άλλωστε θα παρατηρήσεις στις επόμενες φωτογραφίες!

Υπέροχα δυναμικό ρολόι σε μαύρο γκρι!

Σε παρόμοιους χρωματικούς τόνους κινούνται και τα επόμενα δύο ρολόγια για πιο επίσημες κοινωνικές καταστάσεις με ένδειξη ημερομηνίας για να μένεις πάντα εντός προγράμματος..

Κρατώντας το μαύρο κλασσικό χρώμα πρόσθεσε το κόκκινο του δυναμισμού και του πάθους και μετέτρεψε την καθημερινότητα σου σε μια πιο ευφάνταστη και πιο δημιουργική, είτε πηγαίνεις στη δουλειά είτε σε κάποια δραστηριότητα!

Για αυτούς όμως που θέλουν να έχουν πάντα το ονειρικό μπλε του ουρανού δεμένο έντεχνα στον καρπό τους υπάρχει και το προτελευταίο σχέδιο..

Με απερίγραπτα προσεγμένες λεπτομέρειες δεν προδίδει την τιμή του σε καμία περίπτωση! Έχεις την ευκαιρία να το αποκτήσεις σε μόλις 3 μέρες… μη το χάσεις!

Μπορεί όμως να σου αρέσουν οι πιο γήινες αποχρώσεις και το fuzzy.gr έχει και για σένα το κατάλληλο ρολόι. Σε καφέ ασημί και με ένδειξη ημερομηνίας, ποιος θα μπορούσε να μη μπει στον πειρασμό;

Όλα τα παραπάνω ρολόγια χειρός έχουν εγγύηση μηχανισμού 6 μηνών! Βάλε τέλος στην αναμονή. Ανανέωσε και εμπλούτισε την γκαρνταρόμπα σου με ένα φθηνό αλλά ποιοτικό αντικείμενο… οι μικρές αλλαγές κάνουν την διαφορά!

Ολη η νέα συλλογή με ένα κλικ εδώ!