Ώρα για καινούργιο ρολόι

Ώρα για καινούργιο ρολόι

Ήδη μέση καλοκαιριού και ακόμα δεν έχετε κάνει ένα όμορφο δώρο στον εαυτό σας; Μην ανησυχείτε! Σας παρουσιάζουμε φοβερές προτάσεις, πανέμορφων ρολογιών εξαιρετικής ποιότητας.

Μία καταπληκτική μάρκα ρολογιού θα κάνει την αρχή, και αυτή είναι η Casio.

Ρολόι ανδρικό Casio (MTP-1302PL-1AVEF)

43 €

Ρολόι ανδρικό Casio (MTP-1302PL-1AVEF)

Ένα τέτοιο αντικείμενο θα μπορούσε να πλαισιώσει υπέροχα μία επίσημη εμφάνιση αλλά και να απογειώσει μία πιο καθημερινή. Στα κλασσικά χρώματα του μαύρου και του ασημί και σε συνδυασμό με την οικονομική του τιμή αποτελεί μία δελεαστική προσφορά!

Για πιο αθλητικά και πρακτικά στυλ ακολουθούν τα δύο επόμενα.

Ρολόι ανδρικό Casio (AE-1000W-1AVEF)

37 €

Ρολόι ανδρικό Casio (AE-1000W-1AVEF)

Ένα ‘εύκολο’ χρώμα (μαύρο), και χρήσιμες λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Κάποια από αυτά είναι 12ωρη – 24ωρη ένδειξη της ώρας, φωτισμός με LED και χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης 1/1 (έως 24H). Ακόμα μην ξεχνάτε ότι το συγκεκριμένο ρολόι είναι και αδιάβροχο! Σε κάθε σας δραστηριότητα και φυσικά στην καθημερινότητα σας θα φανεί ο πιο έμπιστος σας σύμμαχος.

Ρολόι ανδρικό Casio (W-216H-1AVEF)

31 €

Ρολόι ανδρικό Casio (W-216H-1AVEF)

Το κόκκινο χρώμα έρχεται να φωτίσει το καρπό σας, σε μία μίξη κόκκινου-μαύρου. Αυτόματο ημερολόγιο και φωτισμός με LΕD είναι κάποιες από τις λειτουργίες του. Άνεση σε μία ασυναγώνιστη τιμή!

Ρολόι ανδρικό Casio (W-752-1AV)

30 €

Ρολόι ανδρικό Casio (W-752-1AV)

12ωρη – 24ωρη ένδειξη της ώρας, αυτόματο ημερολόγιο, διπλή ένδειξη ώρας, λειτουργία επαναλαμβανόμενης ειδοποίησης, μνήμη γύρων, ρυθμός διάνυσης απόστασης και διάρκεια μπαταρίας ως και 10 έτη; Και όμως γίνεται, γιατί στο fuzzy.gr βρίσκουμε και παρουσιάζουμε πάντα τις ποιοτικότερες προσφορές!

Η επόμενη μάρκα είναι η Q&Q. Τα λόγια είναι περιττά για αυτό παρατίθεται η επόμενη εικόνα!

Q&Q ανδρικό ρολόι (Q964-402)

32 €

Q&Q ανδρικό ρολόι (Q964-402)

Σε χρώμα ανθρακί, καθιερώνεται δίκαια το αγαπημένο σας αξεσουάρ!

Βέβαια έχουμε και μία πιο αθλητική εναλλακτική που μπορεί να φορεθεί σε διάφορες εμφανίσεις.

Q&Q ανδρικό ρολόι (DA60-505)

32 €

Q&Q ανδρικό ρολόι (DA60-505)

Με εγγύηση μηχανισμού δύο έτη και όντας αδιάβροχο σε πλύσιμο χεριών και ντούζ, είναι αυτό που ζητάτε!

JAGA FOUR-G ανδρικό ρολόι (AD46 BROWN)

29 €

JAGA FOUR-G ανδρικό ρολόι (AD46 BROWN)

To fuzzy.gr ντύνεται στα χρώματα της παραλλαγής! Κάτι ασυνήθιστο, που τραβάει τα βλέμματα, δίνοντας έναν περιπετειώδη τόνο στο look σας. Κάποιες από τις λειτουργίες του είναι ξυπνητήρι, πλήρης αυτόματος φωτισμός EL Backlight και χρονόμετρο. Με ένα τέτοιο αντικείμενο κάθε στιγμή έχετε τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης!

Ανδρικό ρολόι DUNLOP (DUN-199-G07)

38 €

Ανδρικό ρολόι DUNLOP (DUN-199-G07)

Ένα προσιτό, αδιάβροχο και πρακτικό ρολόι είναι απαραίτητο στη λίστα των ανδρικών αξεσουάρ. Πόσο μάλλον όταν έχει και ημερολόγιο, ξυπνητήρι και πλήρη αυτόματο φωτισμό EL Backlight! Μη χάνετε στιγμή .. αποκτήστε το με μία παραγγελία στο fuzzy.gr και θα το έχετε μέσα σε 1-3 μέρες στην πόρτα σας.

Freeline ανδρικό ρολόι (M3247-4)

28 €

Freeline ανδρικό ρολόι (M3247-4)

Λουράκι από δερματίνη, με το δυναμικό κόκκινο και το κλασσικό μαύρο στο φόντο, της εταιρείας Freeline. Δυναμικό και ευέλικτο όσον αφορά τις εμφανίσεις στις όποιες μπορείτε να το φορέσετε! Ταυτόχρονα, ανθεκτικό σε τυχαία επαφή με νερό σε μία αρκετά οικονομική τιμή. Ένα τέτοιο αντικείμενο δεν το θέλεις απλά, το χρειάζεσαι!

Για να διαλέξετε μέσα από μία τεράστια ποικιλία ρολογιών σε αξεπέραστη ποιότητα επισκεφτείτε το site μας, fuzzy.gr. Είναι σίγουρο πως δεν θα χάσετε τον χρόνο σας!