7 ιδέες ανδρικών ρολογιών

6 ιδέες ανδρικών ρολογιών για να σου πηγαίνουν όλα… ρολόι!

Το ρολόγια δεν είναι απλά ένα αντικείμενο, είναι ένα μέσο έκφρασης της προσωπικότητας μας. Υπάρχουν τόσα σχέδια και χρώματα, παρόλα αυτά εμείς πάντα καταλήγουμε σε ένα, το πολύ δύο σχέδια, που νιώθουμε ότι μας αντιπροσωπεύουν καλύτερα. Καθήκον και επιθυμία του fuzzy είναι να σου παρουσιάσει τα καλύτερα ανδρικά ρολόγια και να τα φέρει κοντά σου!

Για αρχή θα ευχαριστήσουμε του λάτρεις του κλασσικού. Το συγκεκριμένο ρολόι Daniel Klein σε μαύρο και ασημί κλέβει τις εντυπώσεις! Το λουράκι του από γνήσιο δέρμα και η μεταλλική ανθεκτική του κάσα το καθιστούν ανθεκτικό.

Συνεχίζουμε στους ίδιους χρωματικούς τόνους και με ένα ακόμα ανθεκτικό ρολόι CHRONOTECH, αφού η κάσα του είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι! Με εγγύηση δύο ετών δε μπορείς παρά να μπεις στον πειρασμό να το αγοράσεις..

Πλέον στο ρολόι σου, για να παραμένεις πιστός στο πρόγραμμά σου, μπορείς να βλέπεις και την ημερομηνία. Λιτό και κλασσικό. Διάλεξε το παρακάτω ανδρικό ρολόι Casio και μαγνήτισε τα βλέμματα στην βραδινή έξοδο αλλά και στην καθημερινότητα σου!

Πέρα όμως από τα κλασσικά, το fuzzy έχει και ακαταμάχητα μοντέρνα σχέδια, που είναι ικανά να απογειώσουν την εμφάνιση και τη διάθεση σου. Για παράδειγμα :

Το παραπάνω σχέδιο είναι έρωτας από την πρώτη μάτια και το ξέρεις. Δυναμικό και συνάμα casual ολοκληρώνει κομψά οποιοδήποτε σύνολο ρούχων! Μπορεί να βρίσκεται οικονομικά στους καρπούς σου μέσα σε μόλις τρείς ημέρες μόνο με ένα κλικ. Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις!  Ιδανικό για οποιαδήποτε εμφάνιση σε περιμένει υπομονετικά να το αποκτήσεις!

Ξέρουμε όμως, ότι στους αναγνώστες μας βρίσκονται και αρκετές γυναίκες που ψάχνουν ένα πρωτότυπο και όμορφο δώρο για τους άντρες στη ζωή τους. Εσείς λοιπόν, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου! Το δώρο των ονείρων σας βρίσκεται σε αυτό το άρθρο ή στην χειρότερη των περιπτώσεων στο fuzzy. Τι θα έλεγες λοιπόν για κάτι οικονομικό, άριστης ποιότητας και αδιάβροχο; Ναι υπάρχει και είναι το παρακάτω ρολόι!

Το χρώμα του είναι ασφαλές μαύρο και ικανοποίει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα!

Μετά και από το τελευταίο ρολόι είναι γνωστός πλέον ο λόγος που οι άνδρες δε χρειάζονται την ποικιλία κοσμημάτων που υπάρχει για τις γυναίκες. Και αυτός  είναι τα πανέμορφα ανδρικά ρολόγια σαν το παραπάνω. Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό αντικείμενο υψηλής ποιότητας που θα ήταν μία αξιοσημείωτη προσθήκη στη συλλογή του καθενός. Το λουράκι του είναι μπρασελέ, η κάσα του μεταλλική και περιέχει και ένδειξη ημερομηνίας. Τι άλλο  να ζητήσει κανείς;

Μπες εδώ για μεγαλύτερη ποικιλία ανδρικών ρολογιών και βρες αυτό που σου ταιριάζει!